Ny vecka och en ny tematrio hos Lyrans Noblesser. Denna veckan vill hon att vi skall Berätta om tre böcker som präglas av mat. 1. Börjar med Joanne Harrismat-trilogi som heter En smak av vin, En doft av apelsin och Choklad. Detta är böcker som verkligen är jättemysiga. 2. Så har vi så klart Homan-deckarna av Jan Mårtenson som innehåller massor med goda matanrättningar och goda drycker. Detta är verkligen mysiga och underhållande böcker. 3. Till sist så väljer jag Av kött och blod av Henrik Johansson, en spänningsroman som utspelar sig i ett restaurangkök.
Får nog snart ta och läsa den där Choklad.
SvaraRaderaEttan och tvåan har jag läst. Trean blir jag nyfiken på.
SvaraRaderaVilken varierande trio!
SvaraRaderaGillar också Joanne Harris böcker!
SvaraRaderaJoanne Harris böcker tänkte jag också på, men eftersom jag inte läst dem fick de inte vara med i trion :)
SvaraRaderaVilken trevlig blandning. Var den sista boken (Av kött och blod) bra?
SvaraRaderaBlir nyfiken på trean. :)
SvaraRadera"Av kött och blod" var en stark och annorlunda bok, tycker jag. Kul att se att fler har läst den och puffar för den!
SvaraRaderaBoken Choklad borde komma med posten vilken dag som helst.
SvaraRaderaHenrik Johanssons bok låter intressant! Harris köpte jag på rean
SvaraRaderaHar inte läst de här, men Chokladframsidan var ganska ljuvlig :)
SvaraRadera