torsdag 7 juni 2012

2 X Jolie

Hemmakväll har nu en drive där man kan byta in gamla dvd-filmer och samtidigt köpa filmer på blu-ray för ett billigare pris. Vi nappade på detta och bytte in ett gäng skitfilmer till några betydligt mycket bättre. Två av de filmer vi köpt och hunnit kika på är båda med Angelina Jolie i huvudrollen.


Den första var actionfilmen Wanted, från 2008. En rafflande story med en stor dos humor kan man lugnt säga. I andra roller i filmen ser vi bl.a. James McAvoy och Morgan Freeman. Den handlar om en hypokondrisk kille som jobbar på kontor. Han har en hemsk chef och en otrogen flickvän. Han tycker att hans liv är hopplöst. När hans högst frånvarande far blir mördad, blir han intvingad i en organisation med lönnmördare som kallar sig Brödraskapet. Här blir han tränad att använda sina snabba reflexer och övernaturliga förmågor till max. Men...kan han ta kontroll över sitt eget liv??

Måst även få med låten The Little Things från filmen. Tycker att den är störtskön!!I Salt, som var den andra filmen med Angelina Jolie, spelar hon rollen som en CIA-agent som helt plötsligt blir anklagad för att vara rysk spion. Hon flyr således både för att rentvå sitt namn och för att visa att hon är en sann patriot. Även denna är en riktig rafflande action. Salt var lite nyare, från 2010. En av Jolies motspelare i denna filmen var Liev Schreiber.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar