Årens lästa böcker

Utmaningar 2024

fredag 3 maj 2024

Helgfrågan v.18 2024


 Då är det helg och hos Mias bokhörna så är det dags för helgfrågan. Den lyder:

Vad får dig att köpa en bok? (Jag menar man kan ju låna på bibblan istället, varför äga)

Visst kan man låna på biblioteket och det gjorde jag ofta förr. Men det är jobbigt att stå i kö jättelänge för att få läsa nya böcker.
För mig är det så att vissa speciella författare är favoriter och deras böcker vill jag gärna ha stående i min bokhylla. Andra böcker som jag är intresserad av läser eller lyssnar jag på via Storytel nuförtiden, så bibblan är aldrig aktuellt numera.

Nedan ser ni några författare som jag äger många böcker av.




8 kommentarer:

  1. jag lånar mycket på biblioteket men inte alls så mycket som för några år sedan. jag har lärt mig att lyssna på böcker och testar nu Storytel. och visst är det så att somliga författare vill en samla på.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har också Storytel numera så jag köper och lånar inte så mycket.

      Radera
  2. lånar gärna, har inte bråttom, kan köa

    SvaraRadera
  3. Olivträdet äger jag inte, är den bra?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Olivträdet kommer nu snart. Kan vara nästa månad.

      Radera
  4. Lånar numera alla böcker förutom rec.ex. Har på tok för mycket böcker, behöver göra det motsatta, göra mig av med böcker. Lånar lika mycket på biblioteket nu som när jag var barn, tiden däremellan köpte jag alla böcker och gick aldrig till biblioteket... men då började såklart böckerna ta för mycket plats. ;) (Konstigt, det gick inte att publicera kommentaren, försöker igen!)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gör mig av med böcker allt eftersom, lämnar till dotter och barnbarnen och ibland även till en granne. Har Storytel numera så jag köper inte alls så mycket.

      Radera