måndag 24 mars 2014

Catching fire och Ender´s game

Nu i helgen har vi både kikat på Catching fire och Ender´s game, två filmer som vi velat se. Och vad tyckte vi då?? Maken var inte så förtjust i första filmen i Hunger games-trilogin och han gillade inte denna heller. Men jag däremot tyckte att första filmen var bra och denna ännu bättre, så i alla fall jag ser fram emot de avslutande filmerna!!

Ender´s game tyckte vi båda var väldigt coolt inspelad, men jag tyckte att det saknades för mycket i förhållande till boken.

Skall jag sätta något betyg på filmerna så blir det nog en 4:a för Catching fire och en 3:a för Ender´s game!!4 kommentarer:

 1. Jag tror att jag hade uppskattat första Hungerspelsfilmen bättre om jag hade läst boken.. Tvåan har jag inte sett (ännu).

  SvaraRadera
 2. Jag älskade Catching Fire men Enders Game har jag inte sett än. Jag har boken oläst i bokhyllan och tänkte ta tag i det först..

  SvaraRadera
 3. Vad kul att se ett par som bloggar tillsammans! Jag har en man som är fullständigt ointresserad av kultur.

  Jag har bara läst den första boken Hungerspelen och vågade inte se filmen för att jag fick mardrömmar av boken. Säkert bra, men jag är väldigt känslig.

  SvaraRadera
 4. Catching fire tycker jag var bättre än HUnger games var. Ser verkligen fram emot att se Mocking Jay i höst.

  SvaraRadera