söndag 15 januari 2012

Horrible bosses

Vi skulle kika på en film igår kväll...men i stället fastnade vi framför ett TV-program. På SVT24 gick Allsång på Skansen: Sommaren med Måns. Detta var ett jättetrevligt och roligt program med tillbakablickar på Måns Zelmerlöws första sommar som allsångsledare.  Det blev med andra ord så att vi i stället kikade på filmen idag på förmiddagen.


Filmen som vi såg var en komedi från 2011 som heter Horrible Bosses. Det var verkligen en superrolig komedi där det kryllade av kända skådisar såsom, Jennifer Aniston, Jason Bateman, Collin Farrell och Kevin Spacey. Filmen handlar om tre killar som har fruktansvärda chefer på sina arbetsplatser. En underhållande karusell drar igång när dom börjar fundera hur dom skall lösa sina situationer.

Handling:  För Nick, Kurt och Dale finns det bara en sak som gör deras dagar lite mer uthärdliga och det är fantasin om att bli av med sina outhärdliga chefer. En blöt kväll bestämmer de sig för att det är dags att gå från fantasi till handling och därmed gör de tre vännerna upp en plan för att göra sig av med sina respektive arbetsgivare, för gott. Det finns bara ett problem: även de bästa av planer är endast så idiotsäkra som de som sitter bakom spakarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar