onsdag 16 november 2011

Så där....

.....kan man väl beteckna de senast sedda filmerna.


Your Highness hette film nummer ett. Inte helt urusel, men inte långt ifrån. De var en ganska halvdan komedi med Natalie Portman och James Franco i huvudrollerna. Både handling och skådespeleri kändes billigt. Ett väldigt vulgärt språk genomsyrade hela filmen. Nä det här var inget som utlöste något glädjerus direkt.. Några roliga scener dock mitt i eländet.

Handling: Två prinsar, den marijuanarökande slöfocken Thadeous och den ädle Fabious slår sig samman med en svårfångad krigare i sökandet efter en prinsessa som ska befrias från en ond trollkarl. Längs vägen måste de övervinna fruktansvärda varelser och förrädiska riddare.


Så till filmen Son of no one, en ganska mörk thriller med Channing Tatum och Al Pacino i huvudrollerna. Betydligt bättre i handling, skådespeleri och filmning än ovan nämnda film. Man kan väl säga att det hela handlar om en sammansvärjningshistoria. Mycket tillbakablickar i en ung polismans minne från barndomen. Ingen toppfilm men helt okey.

Handling: Den unge polisen Jonathan stationeras i det grannskap i Queens där han växte upp. Men när en anonym källa avslöjar en mörk hemlighet om ett gammalt olöst mordfall och en möjlig polissammansvärjning, startar en kedjereaktion som skakar både omgivningen och Jonathans egen familj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar