tisdag 8 november 2011

Två stycken....

....filmer ha vi kikat på de senaste dagarna. Man får väl säga att filmvalet när vi hyrde nu sist gick mest i rolighetens tecken.


Första filmen ut var Barn och familjefilmen Spooky Buddies. Som de tidigare filmerna med valpgänget så var även denna helt charmerande. I denna filmen hamnar valpgänget på en mystisk herrgård där det händer skumma saker. Tillsammans med det snälla hundspöket Pip och några andra nya vänner, så  försöker de stoppa den elake trollkarlen Marwick och hans ganska otäcke hundkompanjon. Dessa har lömska planer för världen som valpgänget och deras medhjälpare måste sätta stopp för.


I går kikade vi på komedin Bad teacher med bl.a. Cameron Diaz, Jusin Timberlake och Jason Segel i huvudrollerna. Det här är en alldeles helgalen komedi där där Cameron Diaz spelar rollen av en mycket hänsynslös, uppkäftig och fullständigt opassande lärare. Hon röker och dricker och hennes högsta dröm är att gifta sig med en  rik man som kan försörja henne så hon slipper sitt hopplösa jobb. När hennes fästman dumpar henne siktar hon så in sig på en rik och snygg lärarvikarien och den stackrars gymnastikläraren som ständigt försöker uppvakta henne får nobben. Hon har dessutom så mycket galna idéer att både hon, hennes elever och dessutom kollegor får sig en rejäl läxa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar