fredag 10 februari 2012

Två sedan i onsdags!

Ja det är antalet filmer som hunnits med än så länge. En action och en komedi!


Abduction kikade vi på först. Huvudrollen i denna action spelas av Taylor Lautner(The Twilight Saga), dessutom spelar vår svenske Michael Nyqvist bad guy i denna film. Filmen var okey att se trots att storyn på sina ställen var lite småfånig och skådespeleriet inte heller var till full belåtenhet. Men som lite kvällsunderhållning duger den. Tycker absolut att Taylor Lautner är värd en bättre roll än det här.

Handling: En ung man jagar sanningen om sitt ursprung efter att han hittar sitt egen babybild på en websida för försvunna personer. När han jagas av både polis, federala agenter och okända skuggfigurer går det upp för honom att hans föräldrar är allt annat än vad de utgett sig för att vara och det blir en kamp mot klockan för att hitta sin riktiga identitet.


Bättre var däremot filmen Crazy, Stupid, Love. En härlig komedi där Steve Carell och Julianne Moore spelar huvudrollerna. Den handlar om ett gäng tokiga människor, kärlek och försök till förändring. Man kan även se Ryan Gosling och Kevin Bacon i filmen. Handlingen är förvånansvärt bra och roligheterna duggar tätt. Skådespelarinsatserna är klart godkända och jag kan inte annat än att dra på mungiporna när jag tänker på den galna, kärlekstörstande läraren Kate, som spelas av Marisa Tomei. Hon var så bra!! Ja ett klart godkänt ger jag alltså denna film.


Handling:  En vardagkväll som alla andra får Cal en obehaglig överraskning. Hans fru Emily vill skiljas. Medan Emily genast får uppmärksamhet av kollegan David har Cal svårare att gå vidare. På en bar där han försöker dränka sina sorger träffar han Jacob en kvinnotjusare med alla de rätta replikerna, de rätta kläderna och den rätta attityden. Jacob tar Cal under sina vingar och snart är Cal en fullfjädrad casanova. Men när det gäller kärlek går ingen säker, inte ens en casanova.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar