torsdag 22 augusti 2013

The Host


Såg The Host härom dagen. Det är en Sci-Fi som bygger på en bok skriven av författaren till Twilight, Stephenie Meyers. Även denna film vänder sig i första hand till en lite yngre publik, men inte gör det mig något. Jag tyckte att den var mysig. Lite spänning, romantik och humor. Filmen handlar om en framtid där en främmande utomjordisk ras kommit hit och tagit över människors kroppar. Det finns inte så många riktiga människor kvar. Tycker att filmningen är riktigt läcker! Filmen är väl inte superbra, men helt okey!!

Handling: Jorden har invaderats av en annan art som raderar människornas minnen och tar över deras kroppar. Det här är framtiden och mänskligheten är nästan utrotad. Men människornas känslor är starkare än de andra arterna de har tagit över och vissa klarar att kämpa emot inifrån. 
Det finns en grupp fria människor kvar som fortfarande kämpar emot, Jared Howe och Melanie Stryder är två av dem.
 Melanie tas över av "Wanderer" - en utomjording som levt på många olika planeter. Men Melanies minnen har överlevt tillsammans med hennes känslor och hon kämpar emot starkare än någon tidigare för att skydda de hon älskar. 
Det här är början på en annorlunda kärlekshistoria.


Betyg: 3 / 5
 

1 kommentar:

  1. Läste denna bok tidigare i år, tyckte den var helt ok. har inte sett filmen än men vill gärna se den.

    SvaraRadera