torsdag 3 juli 2014

Läs-a-lot sommaren 2014 - Vad jag vill läsa

Har ju varit med på några Läs-a-lots tidigare och nu är det dags igen. Denna gång är det Nelly och Jenny som håller i det hela. Läs-a-loten kommer att äga rum 5 - 11 juli. Under denna period skall vi försöka läsa så mycket vi bara kan. Denna gången skall vi ta böcker från vår TBR-hög, gärna böcker som vi av den ena eller andra anledningen skäms för att vi inte läst ännu. Böckerna på bilden nedan är de som jag vill hinna läsa under läs-a-loten, men om jag hinner med alla är en annan femma!!


Boktjuven av Markus Zusak, ett recex som jag skäms över att det blivit liggande för länge. Denna började jag faktiskt att läsa lite smått redan igår, men kommer inte att hinna läsa så mycket mer innan starten på lördag.

Livet de luxe av Jens Lapidus. Läste de första två delarna i serien för ganska länge sedan och skäms för att jag inte tagit tag i sista delen.

Eld av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren. När jag läste Cirkeln för ett tag sedan, första delen i Engelfors-trilogin, så kändes det som jag var den sista på jorden som läste denna serie. När jag insåg hur bra boken var så vill jag så klart läsa nästa del också. Så varför inte nu.

Själlös av Gail Carriger, första boken i serien Parasollprotektoratet. Det är samma sak här. Känns som alla läst dessa böcker utom jag. Så nu vill jag i alla fall börja på serien.

7 kommentarer:

 1. Åh, vad jag skulle vilja vara med! Men jag hinner inte. Sabla tenta...

  SvaraRadera
 2. Jag har också Boktjuven med i min hög. Nu måste den helt enkelt bli läst.

  SvaraRadera
 3. Ser ut som en mycket intressant hög. :)

  SvaraRadera
 4. Fin hög har också boktjuven att läsa

  SvaraRadera
 5. Där har du lite trevligheter att se fram emot.

  SvaraRadera
 6. Har taggat dig i ett inlägg i min blogg.
  http://holavedsbrudar.blogspot.se/2014/07/forsenat-trearskalas.html
  Häng på om du har lust.

  SvaraRadera
 7. Jag har bara läst boktjuven, så de andra är du inte ensam om att ha kvar på läslistan :)

  SvaraRadera