onsdag 3 februari 2021

Veckans kulturfråga v.5 2021


Då är det dags för veckans kulturfråga hos Enligt O.  Denna veckan handlar det om ifall vi prioriterar visst läsande så frågan lyder:

Vilken författares böcker läser du direkt när de släpps?

Jag har några författare som jag gillar mycket och läser gärna deras böcker så fort som möjligt när de släpps. Det är tre deckarförfattare nämligen Michael Connelly, Peter May och Ragnar Jónasson. Alla tre släpper en ny bok under våren.


Sedan älskar jag författarkollektivet Erin Hunters barn/ungdomsböcker. I Warriors-serien har det precis släppts en ny bok som jag skall beställa och så släpps första boken i en ny serie som heter Survivors nu under våren. Vill även läsa dessa så fort som möjligt.


Utöver detta så finns det två böcker till som jag kommer att prioritera när de kommer under våren och det är Paradis av Jens Lapidus och Uppdrag Hail Mary - Ensam i rymden av Andy Weir. Har läst deras tidigare böcker som jag gillat.6 kommentarer:

 1. gillar också May och Jónasson men läser dem sporadiskt

  SvaraRadera
 2. Kul! Många av mig olästa och flera som jag "tappat bort". Connelly är en sådan! Ragnar Jonasson vill jag läsa något av.

  SvaraRadera
 3. Peter May och Ragnar Jónasson läser jag gärna men måste inte ha på stubben

  SvaraRadera
 4. Kommer det en ny bok av Andy Weir? Nu blir jag nyfiken!

  SvaraRadera
 5. Peter Msy har jag gillat många böcker av, men har inte så bråttom med nytt. kanske för att jag också blivit besviken (första två om Enzo var så gubbiga, sexistiska)

  SvaraRadera
 6. Peter May måste jag läsa känner jag, hört mycket bra. Och Andy Weirs är ju given, frågan är bara när ;)

  SvaraRadera