torsdag 22 november 2012

Johan Falk - Barninfiltratören


Johan Falk - Barninfiltratören hade release i går. Det är den sista filmen på ett tag. Den 12:e av den nya omgången filmer kommer om jag inte förstått det hela fel, på bio februari. Det blir väl den avslutande filmen antar jag. Barninfiltratören var liksom alla nya filmer suveränt bra. Det är härlig action och tuffa tag. Jag verkligen älskar dessa filmer. Men jag gillar ju över lag svenska kriminalare. Ser med förväntan fram mot den avslutande filmen och hoppas ju så klart att det kommer att komma fler.

Handling:En ung rånarliga som har specialiserat sig på att råna väktare i köpcentrum härjar i Göteborg. Polisen kallar ligan för Nakenrånarna eftersom de tvingar väktarna att klä av sig kläderna innan de försvinner med värdeväskorna. Ett rån går snett då en oskyldig förbipasserande dödas samtidigt som färgampullerna i väskorna hinner utlösas. Nu måste rånarligans unge ledare Ricky  snabbt få pengarna tvättade från den blåa färgen, vilket ett fåtal experter i landet klarar av, innan han betalar den person som sålt rånkonceptet till honom. Johan Falk och hans kollegor i GSI vrider upp tempot i sin jakt och kontaktar sina informatörer för att försöka ta reda på vem som begår rånen och vem som är hjärnan bakom allt. 

1 kommentar:

  1. Vi(jag och sambon) är nog på film 9 tror jag, men Falk filmerna är SÅ bra!! Älskar verkligen dessa deckare!! Och sambon pratade någonting om att det finns en bok som "Lisa" karaktären är byggd på...

    SvaraRadera