söndag 9 december 2012

Älskar bra film

Vi har kikat på ett par filmer som vi gillar. Det är dessa:


Thats my boy är en superrolig och helt crazy komedi om en väldigt udda far och son. Dessa har kommit ifrån varandra men träffas igen när sonen skall gifta sig. Detta är upptakten till en alldeles galen historia. Rollerna spelas av Adam Sandler och Andy Samberg.

Handling: Donny uppfostrade Todd som ensamstående förälder fram till Todds 18-årsdag.
Nu, efter att inte ha sett varandra på flera år, kraschar Todds värld efter att hans pappa Donny dyker upp, strax före Todds bröllop.


Expendables 2 har vi väntat på. Åter igen har världens skådespelarelit samlats i en och samma film för att göra en uppföljare. Vi ser Sylvester Stallon, Dolph Lundgren, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Jean-Claude Van Damme, Jet Li, Chuck Norris, Scott Atkins, Terry Crews, Liam Hemsworth och Amanda Ooms i denna ännu mer  actionfyllda andra film. Här är det bomber och granater och slagsmål för fulla muggar. Storyn är riktigt kul och kommentarerna är oväntade och så otroligt roliga. Supergillar denna film. Rekommenderas varmt!!

Handling: Mr. Church samlar åter ihop the Expendables för vad som ska vara ett enkelt jobb med stor avkastning. Men något går fruktansvärt fel och en av dem mördas under uppdraget. Hämndlystna och beväpnade till tänderna beger sig the Expendables rakt in i fiendeland för att skipa rättvisa, rädda världen och framförallt ta gruvlig hämnd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar