fredag 23 augusti 2013

Johnny Depp - Retrospektivt


Titel: Johnny Depp - Retrospektivt
Författare: Steven Daly
Förlag: Ica Bokförlag
Band: Inbunden
Tryckt: 2012
Antal sidor: 286
Finns bl.a att köpa hos: Adlibris | Bokus | Bokia | CDON
Recensionsexemplar. Tack till förlaget!!

Johnny Depp - Retrospektivt av Steve Daly är en otroligt trevlig och fantastiskt snygg bok som tar oss genom 50-årige Johnny Depps filmkarriär. Här beskrivs i text och otroligt snygga bilder alla fantastiska filmer han spelat i bl.a Edward Scissorhands, Donnie Brasco, Sleepy Hollow, Finding Neverland, Pirates of the Caribbean-filmerna och den senaste The Lone Ranger. Boken innehåller också massor med citat från Depp, vilket var otroligt trevligt.

Det är en brokig skara filmer Johnny Depp spelat i, många underliga rollkaraktärer, filmer som blivit sågade, men trots detta är han en av våra nutids populäraste skådespelare. Det var så otroligt spännande och givande med denna bok, som inte som många andra biografier fokuserar på ett snaskigt privatliv utan på en otrolig filmkarriär. Älskar den verkligen!!


Betyg: 5 / 5

5 kommentarer:

 1. Den här måste jag se till att läsa!

  SvaraRadera
 2. Kanske skulle kika i den någon dag på biblioteket.. om de har den vill säga ;)

  SvaraRadera
 3. Åh, den måste jag verkligen köpa! Känns lite obligatoriskt att ha den i bokhyllan när man är ett Johnny Depp fan.

  Svar: Det tycker jag att du ska göra. Hoppas att både du och barnbarnet tycker om dem! :)

  SvaraRadera
 4. sent omsider upptäckte jag Johnny Depps storhet som skådespelare. den här boken måste jag läsa. tack för tipset!37 toistsD

  SvaraRadera
 5. Johnny Depp är en favorit, så otroligt duktig och mångsidig. Var inne i en bokaffär och bläddrade lite i den här boken för ett tag sedan, den såg väldigt fin och välgjord ut.

  SvaraRadera