måndag 19 december 2011

Två igen!

Filmer alltså. En Sci-Fi och en action denna gången.

Först kikade vi på Sci-Fi rullen Super 8. En spännande och riktigt okey story om några filmintresserade ungdomar som hamnar mitt i en spännande och lite ruggigt äventyr. Filmen hade coola både bild, och ljudeffekter. Dessutom gillade jag musiken i filmen. Favoritlåten är The Knacks supergoa låt MySharona.


Handling: Sommaren 1979, bevittnar några vänner i en liten stad i Ohio en katastrofal tågolycka medan de håller på att spela in en super 8 film. Snart börjar de misstänka att kraschen inte var någon olycka, och det dröjer inte länge innan människor i staden börjar försvinna spårlöst och andra märkliga, oförklarliga saker händer. När den lokale polischefen försöker få reda på sanningen, visar det sig vara något mer fasansfullt än någon av dem kunnat föreställa sig.

Idag kikade vi på actionfilmen Setup. En hårdkokt, och lite smårå film med bl.a. Bruce Willis och Ryan Phillippe i huvudrollerna.

Handling: Gangsterbossen Biggs, utnyttjar vännerna Vincent, Sonny och Dave för att utföra en stor diamantkupp. Men Vincent har andra planer och skjuter ned Sonny och Dave. Mirakulöst nog överlever Sonny mordförsöket och bestämmer sig för att starta en jakt på förrädaren Vincent som svikit dem alla. I den kriminella undre världen straffas förräderi alltid med döden.

1 kommentar:

  1. De här filmerna verkar sevärda.. det har inte blivit så mycket film för mig på sista tiden.. varken i TV-soffan eller vanliga BIO .. men det kommer säkert en tid för det oxså senare .. Hyr ni filmer eller hur gör ni? Ha de.. Pialotta

    SvaraRadera