torsdag 29 december 2011

3 hyfsade!!

Filmer så klart!! Denna gång har vi sett tre stycken som jag tyckte var riktigt bra. Det är dessa:


Handlingen i filmen Kill The Irishman har verklighetsförankring och pekar på händelser i Cleveland i USA år 1976. Den handlar om en kaxig och kallhamrad Irländare som satte sig upp mot maffian på ett alldeles speciellt sätt. Huvudrollerna i filmen spelas bl.a av Ray Stevenson och Christopher Walken. Man har gjort handlingen otroligt spännande och sevärd.

Handling: Under sommaren 1976 detonerade 36 bomber i Cleveland, USA. Kill the Irishman är den sanna historien om den kaxige och orädde trubbelmakaren Danny Greene som gav sig på den italienska maffian. Den stolte Irlandsättade amerikanen blev snabbt ökänd som mannen maffian inte kunde döda och ledde till att flera stora maffiasyndikat över hela USA kollapsade.


Tropa de Elite 2 handlar liksom första filmen om våldet och korruptionen i en av världens farligaste städer, Ria de Janeiro. Mycket spännande och väl uppbyggda händelser i filmen. 

Handling:  Gatorna är fortfarande lika osäkra, men de absolut farligaste brottslingarna finns nu bland politiker och högt uppe i poliskåren. Kapten Nascimento tvingas ifrågasätta sina lojaliteter och får se gamla vänner förvandlas till fiender.


Filmen Cat Run, kändes först lite fånig, men storyn tog sig och blev till slut ganska rolig. Många kaxigt kul scener.

Handling: När det visar sig att en lyxprostituerad kvinna sitter på bevis för en konspiration inom regeringen, blir två unga detektiver hennes osannolika beskyddare när en skoningslös yrkesmördare hyrs in för att tysta henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar