lördag 15 september 2012

Två thrillers

Vi har hunnit se två av filmerna vi hyrt i veckan. Båda är thrillers och oj så olika de är kvalitetsmässigt. Vi börjar med:


Stash house är en ny film med vår svenske Dolph Lundgren i en av huvudrollerna. Om vi börjar med omslaget så upptäckte vi att baksidestexten är feltryckt. Den handlar om en helt annan film. Dundermiss kan man alltså säga. Talar vi kvalitet sedan så fanns det ingen. Det var dålig handling, uselt skådespeleri och inte ens filmningen har dom lyckats med. Inte mer att orda om den. Usel rent ut sagt. Den handlar i alla fall om ett ungt par som skall flytta in i ett nytt hus. Det visar sig att några kriminella gömt något i deras hus.


Nästa film vi såg var thrillern Brake. Den var i alla fall betydligt mycket bättre även om handlingen utspelar sig på samma plats hela filmen igenom. Stephen Dorff spelar en Secret Service agent som helt plötsligt vaknar upp i totalt mörker. Det enda han ser är några digitala siffror som tickar ovanför hans huvud. Det visar sig att han tagits till fånga av terrorister som är ute efter platsen dit presidenten förs vid en attack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar