lördag 12 oktober 2013

Röster

På bloggen Kärvänligt 2 hittade jag en länk till en sida där hela novellen Röster av årets nobelpristagare i litteratur Alice Munro, fanns att läsa. Jag har aldrig läst något av henne tidigare men detta gav verkligen mersmak. I novellen berättar en flicka om när hon går med sin mamma på en danstillställning och om vad hon ser och hör där. Tycker att Munro med väldigt enkla meden skapar intresse för historian. Har ni inte läst Munro och är intresserade av att läsa novellen så finns den här!

5 kommentarer:

 1. Jag ska läsa den hos Gilla, men jag har varit på språng hela tiden. Jag brukar INTE läsa den som Svenska Akademin har valt ut. Dom brukar vara svåra, smala och inte i min smak! Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Den ska jag kolla. Jag har ju en bok av Munro hemma men inte hunnit läsa ännu. Kanske ska börja med novellen istället :)

  SvaraRadera
 3. Tack för att du skickade folk till min sida. Jag tycket själv att Alice Munros Röster var läsvärd. så jag kände för att lägga ut länken till den,

  Sv: Tack vare min dotter, som har gjort ordentlig släktforskning, har vi kommit tillbaka till Erik den fjortonde på min Farmors sida. Så visst är det kul att följa släkten bakåt.

  Kram/Gilla

  SvaraRadera