fredag 30 augusti 2019

Helgfrågan v. 35


Nu är det dags för veckans helgfrågor hos Mias bokhörna. Veckans frågor lyder:

Hur länge har du bloggat?
Denna bloggen har jag haft sedan september 2011. Men för mig började det med en hemsnickrad hemsida som jag tror jag skapade 2004. Flera år senare så skapade jag en blogg på blogg.se och jag har för mig att den hette Lenas bokhörna, 2010 gick jag över och började blogga på Aftonbladet där man kunde skapa bloggar på den tiden, Aftonbladet beslutade sig för att stänga ner den tjänsten så några månader i början av 2011 gick jag tillbaka till blogg.se, men gillade det inte så jag hamnade här i stället.

Lyssnar du på Spotify? Tips på någon bra lista
Lyssnar väldigt sällan på Spotify så något bra tips har jag inte.
6 kommentarer:

 1. du är ju en erfaren bloggare! använder inte heller Spotify

  SvaraRadera
 2. Hemsida testade jag också ett tag när det var nytt med internet, men det var nog mest för att lära mig hur det gick till, roligare att blogga, blogga om böcker extra kul! :)

  SvaraRadera
 3. Jag har en hemsida för smycken men annars har jag hållt mig till tjänster med "färdiga" bloggkoncept

  SvaraRadera
 4. Imponerande att göra en egen! Jag minns att jag snickrade ihop några sidor, på den tiden det begav sig, men det blev aldrig något ordentligt eller offentligt av det.

  SvaraRadera
 5. Jag skulle aldrig veta hur man gjorde egen hemsida.

  SvaraRadera
 6. har också haft en hemsida men då för min uppfödning, inte för något annat. Blogg var sen så mycket enklare att hålla på med och framför allt enklare att uppdatera.

  SvaraRadera