torsdag 27 augusti 2020

Hett i hyllan v. 35 2020


Nu var det ett tag sedan jag deltog i hett i hyllan hos Bokföring enligt Monika så nu är det dags. Har ju deltagit många gånger förut så jag är jätteosäker på vilka böcker jag visat upp tidigare. Bland de böcker som står bland mina olästa så har övervägande böcker stått där i ett år eller mer. 

Tar en som jag är ganska säker på att jag inte visat tidigare och det är Begravt i glömska av Nora Roberts. Det är en av böckerna jag fick av min syster när de hade bokrensning innan de flyttade från sitt hus.

Så här står det om handlingen: "Cilla McGowan var en gång i tiden uppmärksammad barnskådespelare. Nu har hon tröttnat på artistlivet och dragit sig tillbaka till en vacker dalgång i Virginia, långt från Hollywood, och är i färd med att rusta upp sin mormors gamla gård. Mormodern, den legendariska och skandalomsusade aktrisen Janet Hardy, dog av en överdos här för mer än trettio år sedan.
På vinden hittar Cilla en bunt brev som antyder att Janet var gravid då hon dog och att fadern till barnet var en ansedd, gift man i trakten. Cilla undrar vad som egentligen hände de där åren. Hon arbetar hårt och har egentligen inte tid att engagera sig i sin tilldragande granne Ford Sawyer, men när hon nattetid börjar utsättas för trakasserier och hot, något som blir allt mer utstuderat och grymt, vänder hon sig till Ford. Hon har all anledning att känna rädsla."


 

3 kommentarer:

  1. Nora Roberts har jag aldrig läst. Jag trodde det och det handlade om en kvinna som rymde från sin misshandlande man genom att fejka att hon hade drunknat i havet. Men det måste vara en annan författare.

    SvaraRadera
  2. Har läst annat av Nora Roberts och har några olästa i bokhyllan, men den här känner jag inte till.

    SvaraRadera
  3. Nora Roberts har jag läst två (tror jag) böcker av och det är på tok för mycket romantik i dem för mig 🙂

    SvaraRadera