fredag 13 november 2020

Helgfrågan v.46 2020


Då är det fredag eftermiddag och man får väl säga att helgen är här. Hos Mias bokhörna kan vi åter svara på helgfrågor. Denna veckan lyder de så här:


Vad gillar du att läsa för genre när du vill fly undan denna värld?
Lite svår fråga kan man väl säga, men jag tror att när jag vill fly in i böckernas värld så skall det vara feelgood, kanske mysiga miljöer eller varför inte fantasy. Men tre serier som som jag tror passar mig vid sådana tillfällen är Huskvarnaserien av Ewa Klingberg, serien om De sju systrarna av Lucinda Riley eller Glastronenserien av Sarah J. Maas.Bonusfråga: Vilket är ditt favoritsnacks att ha till bokläsningen?Favoritsnacks ändras över tid, men just nu är det dessa supergoda Linsbågar från Estrella. Går lätt att trycka i sig en hel påse om man vill. Jag försöker dock att bara ta lite åt gången, annars blir mitt blodsocker för högt.


8 kommentarer:

 1. har läst flera stycken av Ewa Klingbergs romaner. men linsbågar har jag inte testat. låter inte fel alls

  SvaraRadera
 2. Linsbågar mumsade jag på igår! :-)

  SvaraRadera
 3. Jag har fastnat för linschips, så goda!

  SvaraRadera
 4. Linsbågar? Tänker ögonlinser och glasögonbågar. Knepigt. :D Har i varje fall testat linspasta gjort av bara linser, riktigt fungerande faktiskt, godare än kikärtspasta.

  SvaraRadera
 5. Linsbågar? Visste inte att det finns, låter spännande. Får kolla upp. Äter mycket linser men i soppor, och andra maträtter, linsbågar blir ju något helt annorlunda.

  SvaraRadera