onsdag 4 november 2020

Veckans kulturfråga v.45 2020


Nu tänker jag svara på Veckans kulturfråga hos Enligt O. Veckans fråga handlar om böcker som stått länge i hyllan trots att man vill läsa dem.

Vilken bok i din hylla har stått där väldigt länge trots att du egentligen vill läsa den?
Jag har massor med böcker som stått länge i bokhyllorna. Men jag har speciellt två som jag inte fattar varför jag fortfarande inte läst och det är Liftarens Guide till galaxen av Douglas Adams och Sabinas bok av Vibeke Olsson


10 kommentarer:

 1. Liftarens guide till galaxen läste jag när trilogin fortfarande bara innehöll tre delar :) Jag älskade den absurda humorn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror också att jag kommer att gilla den.

   Radera
 2. Jag har aldrig läst "Liftarens Guide till Galaxen" men filmen är definitivt en av mina favoriter. Filmerna brukar ju sällan inkludera allt bra från boken/böckerna så det kanske är värt att läsa den med.

  SvaraRadera
 3. Liftarens Guide till galaxen finns i makens bokhylla, har ofta tänkt att jag skulle läsa den.

  SvaraRadera
 4. Jag har läst och gillat båda!

  SvaraRadera
 5. Adams gick som radioteater. min syster älskade den. inte jag. däremot har jag konstigt nog inte läst något av Vibeke Olsson fast jag är övertygad om att jag skulle gilla henne

  SvaraRadera
 6. Liftarens guide har jag faktiskt tänkt läsa, eftersom ena sonen varit lite sugen på att göra det. Hade varit kul att samläsa. Exemplaret som står i hyllan är makens.

  SvaraRadera