måndag 22 oktober 2012

3 filmer

Tre filmer har vi hunnit se sedan förra onsdagen. Denna gången är det:


Lockout. En lite halvkul Sci-Fi med Maggie Grace och Guy Pearce i huvudrollerna. Det är en framtidshistoria där man skickar brottslingar till en rymdstation. Lite cool var allt filmen och framför allt gillade jag de många roliga kommentarerna från vissa rollkaraktärer.

Handling: M.S One är ett försöksprojekt genomfört på uppdrag av USA:s regering. Världens farligaste förbrytare har samlats i ett prototyp fängelse som det är omöjligt att fly från. Det är en rymdstation i omloppsbana runt Jorden.


Nästa film var Journey 2: The mysterious island. En spännande och rolig äventyrsfilm där Josh Hutcherson och Dwayne Johnson spelar huvudrollerna. På ön som man hamnar på finns det massor med spännande, mystiska saker och underliga djur. Det händer en hel del så tempot är ganska högt, men det är inte till någon nackdel. Tycker absolut att filmen duger som familjeunderhållning, för den är riktigt kul.

Handling: Äventyret tar sin början när den unge Sean Anderson tar emot en signal från en mystisk ö som inte finns utmärkt på kartan. Det är en plats med märkliga livsformer, dödliga vulkaner och mer än en enastående hemlighet. Oförmögen att hindra honom från att åka så följer Seans låtsaspappa Hank med på resan. Tillsammans med en helikopterpilot och hans dotter ger de sig iväg för att finna ön.


Sist ut blir Snow White and the Huntsman. Den här gillar jag riktigt mycket. Ett vansinnigt actionspäckat äventyr som handlar om Snövit. En lite annorlunda story om henne som är både spännande, magisk men samtidigt lite mörk. Gillar filmningen. Man har gjort miljöerna ganska coola och där fanns en del häftiga specialeffekter. Inte fel heller med riktigt bra ljud i filmen. Härligt när soffan skakar. Dvärgarna i filmen förhöjer verkligen stämningen. Dom är så häftiga. Kristen Stewart, Chris Hemsworth och Charlize Theron är de som spelar huvudkaraktärerna. Tycker att deras skådespelarinsatser är riktigt lysande. I mina ögon en underhållande film.

Handling: I detta episka äventyr är som vanligt Snövit den enda som är vackrare än den ondskefulla drottningen, som gör allt för att förgöra henne. Kan jägaren som skickats ut för att döda henne hjälpa henne att utmana sitt öde och krossa drottningens välde?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar