lördag 9 februari 2013

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar


Titel: Ensamma hjärtan och hemlösa hundar
Författare: Lucy Dillon
Bokförlag: Bonnier pocket
Band: Pocket
Tryckt: 2012
Antal sidor: 244

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar var första boken jag läst av Lucy Dillon. Oj, oj, oj, vilken mysig bok. Undrar varför jag läser feel-good romaner alldeles för sällan. Man behöver ju verkligen något lättsamt och mysigt emellanåt. Boken fångade mitt intresse omedelbart. Man kastas in i en berättelse om flera olika människor, deras tankar, känslor, relationsproblem, kärlek, barn och så klart massor med hundar. Gillar de flesta karaktärerna i boken som alla är mysiga på sitt sätt, utom då mamma Val som jag tyckte var en riktig ragata största delen av boken. Men som sagt bra var det och jag är verkligen sugen på att läsa uppföljaren. Men den får vänta ett tag för jag har lite annat att läsa först.

Baksidestext: Rachel har just blivit av med jobbet på reklambyrån samt den chica Londonvåningen och hennes älskade har gjort slut. I samma veva får hon reda på att hon ärvt sin mosters tillgängar - ett hus på landet och ett hem för övergivna hundar.

När hon har förlikat sig med sin nya livssituation blir hon allt mer engagerad i arbetet med att finna nya ägare till de tilltufsade hundpersonligheterna. Till sin hjälp har hon flera godhjärtade människor som brinner för uppgiften. Och den råbarkade veterinären George rycker gärna in vid behov. Under hundpromenaderna knyts nya starka band, inte bara mellan människor och hundar...

5 kommentarer:

 1. Ja den där boken var jätte mysig och jag undrar oxå varför jag inte läser mer feel-good romaner!

  SvaraRadera
 2. Jag måste verkligen ta tag i och läsa Lucy Dillons böcker snart. Har bara hört att de här är mysiga :)

  SvaraRadera
 3. den ligger i min läshög. och sedan lär det finnas del 2 och 3 också

  SvaraRadera
 4. Åå vill så gärna läsa den snart! Den finns på bokrean så ska köpa den inbunden istället :)

  Kul att träffas idag förresten!

  SvaraRadera
 5. Åh visst är den mysig! Lucy Dillons böcker är helt fantastiska.

  SvaraRadera