onsdag 20 mars 2013

Breaking Dawn del 2


Handling: Efter Renesmees födelse tvingas Cullens ta hjälp av andra vampyrklaner för att skydda henne mot falska anklagelser som hotar att föra familjen inför rätta hos Volturi.

Nu har vi äntligen sett sista delen i Twilight Saga, Breaking Dawn del 2. Nu så här i efterhand kan jag absolut tycka att ingen av filmerna når upp till kvalitén av den första. Denna sista kändes först och främst väldigt kort, dessutom tog det för lång tid innan det blev lite action. Men när det äntligen kom igång så var det rejält actionladdat. Så här på slutet av serien har ju även både Bellas och Jacobs karaktärer ändrat sig så otroligt mycket. Speciellt Jacob som nästan varit lite besatt tidigare. Detta är helt borta i sista filmen. Här är han snäll som en varg :) och väldigt beskyddande. Hade gärna sett lite fler coola effekter eftersom sådant alltid förhöjer. Trots att jag inte tyckte att filmen var en riktig fullpoängare så var det ändå kul att se upplösningen. Nu känner jag att böckerna skall köpas och läsas. Vill gärna göra en jämförelse.


Betyg: 3 / 5

4 kommentarer:

 1. Snäll som en varg. HIHI klockren =)
  KRAM CISSI

  SvaraRadera
 2. Fattade jag rätt att du gillade första Twilight-filmen bäst? (Eller gillade du Breaking Dawn del 1 bäst?) Jag gillade iaf förstaförsta Twilight-filmen allra bäst vilket jag har märkt att jag är ganska ensam om. Tyckte andra filmen var seg, tredje okej, fjärde ännu segare (!) och sista blev en axelryckning. Första är genomtänkt och mysig och jag älskar musiken :) Tror aldrig att jag kommer läsa om alla böckerna, det skulle nog bara förstöra de härliga minnena.

  SvaraRadera
 3. Trots att jag gillar filmerna så är böckerna så mycket bättre än vad filmerna är. Läs dem :)

  SvaraRadera
 4. Kände lite som du. Kul att se upplösingen dock.

  SvaraRadera