måndag 4 mars 2013

Friends


Ja...nu har vi kikat färdigt på alla tio säsongerna av den härliga komediserien Friends, eller Vänner som den heter på svenska. Det är en serie om de sex vännerna Rachel, Monica, Chandler, Joey, Ross och Phoebe. Serien utspelar sig i stadsdelen Greenwich Village i New York. Hela detta roliga gäng lever i denna stadsdel och hänger ofta på caféet Central Perk.

Detta är första gången som jag sett precis alla avsnitt. Under de tio åren mellan 1994 och 2004 som serien gick på tv så missade man det ibland. Måste säga att detta är en av de roligaste serier jag vet. Man har lyckats så bra med karaktärerna. Inte en är den andre lik. Vi har Rachel som är den bortskämda överklasstjejen som gillar att shoppa, Monica den matglada och oerhört pedantiska kocken, Chandler som skall göra sig rolig i alla situationer, Joey den lite tröge tjejtjusaren, Ross som är den lite töntiga men snälle killen som arbetar med urtidsdjur, sist men inte minst den absolut galna, musicerande massören Phoebe. 

Känns lite tråkigt att alla avsnitt är slut, men blir man sugen igen så får man väl ta fram och se serien igen om ett tag.

1 kommentar:

  1. Det här kan vara bland det allra bästa i serieväg som jag vet. Bara älskar Vänner.

    SvaraRadera