måndag 25 november 2013

Höll på att glömma

Höll alldeles på att glömma att vi kikat på ett par filmer förra veckan. Blir här en liten snabbsammanfattning av dessa: 


Olympus has fallen är en action med bl.a. Gerard Butler, Morgan Freeman och Aaron Eckhart i rollerna. Filmen är lite småspännande stundvis, men också aningen överdriven emellanåt. Men den duger som underhållning.

Handling: Ett diplomatiskt möte i Vita Huset förvandlas till ett fullskaligt terroristangrepp.Fienden har trängt in och presidenten har tagits som gisslan.Regeringen sitter inte med någon trumf på handen. Så när som på ett: Den avskedade Secret Service-agenten Mike Banning befinner sig innanför murarna. Han har allt att vinna, men om han förlorar kommer USA att förintas av atombomber. Låt kampen börja!

Betyg: 3 / 5I Erased dyker åter Aaron Eckhart upp,här i rollen som en fd. CIA-agent. Här hamnar han i en komplott av oanade proportioner. Han och dotter måste ta till flykten. Lite småspännande, men åter ingen toppfilm utan så där lite lagom kvällsunderhållning.

Handling: Den forne CIA-agenten Ben Logan hoppas att hans nya konsultjobb i Belgien skall ge honom mer tid med den 15-åriga dottern Amy. Men när han kommer till jobbet och upptäcker att företaget är stängt, kollegorna försvunna och han själv tvingas fly för livet med sin dotter, får han en helt annan kvalitetstid med sin dotter än han tänkt sig.

Betyg: 3 / 5


Så har vi börjat kika på en ny TV-serie. Det är NCIS: Los Angeles. Vi har ju sett nio säsonger av vanliga NCIS, en serien där vi gillar både handling och karaktärer. Vi hade hört att spin-off serien som utspelar sig i Los Angeles också skulle vara bra så nu har vi börjat se den. Några av skådespelarna i denna serie är Chris O´Donnell, LL Cool J och Linda Hunt. Så här långt gillar vi även denna och tycker att dom fått till sköna karaktärer även här.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar