torsdag 1 maj 2014

I Love Spring - Tag

Jag har blivit taggad av C.R.M. Nilsson att svara på frågorna nedan som har våranknytning. Tack för taggen. Eftersom inte heller jag har något bra att filma med så blir det ett vanligt inlägg. Frågorna lyder.

1. How is spring where you live?
Hos oss har våren hunnit väldigt lång. Det grönskar för fullt och blommor knoppas. Det har varit riktigt varmt och soligt men nu har det blivit lite kyligare i vinden igen. Men att det går lite upp och ner så här på våren är något man får räkna med.

2. Most anticipadet book releace this spring?
Det är väl två böcker jag längtat efter, det är Jan Mårtensons nya bok Juvelskrinet och även Michael Connellys bok Skuldens gudar.

3. Show us a book cover that reminds you of spring?Först och främst så är ju titeln Vårlik på denna bok av Mons Kallentoft passande, dessutom är tulpaner, som vi ser på omslaget något som man förknippar med våren.

4. Where are you going to read this spring?
Det blir nog att som vanligt sitta i soffhörnan, vid köksbordet eller ligga i sängen och läsa. Hade varit skönt att kunna läsa ute men jag klarar inte det med mina ögon nuförtiden!

5. Find a cover with the sun om it?


Valde Lämna världen av Douglas Kennedy. Här ser man solen stråla vid överkanten av parasollen.

6. What are your favorit spring reads?
Oftast så brukar det bli mycket deckare och feelgood böcker på våren. Men i år ligger jag så mycket efter med recensionsex på grund av att jag genomgått operation och behandlingar under vintern, så det blir att läsa dessa i första hand, vilket innebär ganska blandade genrer.

7. Find a book with many defferent colors on it?


Där valde jag Sommarstrul av Joseph Connolly vilken är en väldigt färgglad bok. Denna skall jag försöka läsa under våren / sommaren!!

8. Whom do you tag?

Mia
Malin
Zelly

5 kommentarer:

 1. Jag ska försöka ta tag i denna under morgondagen :)

  SvaraRadera
 2. Åhh skoj, tack för taggen kommer inom kort.
  Mia

  SvaraRadera
 3. Vad kul att du ville göra den! :) Feelgood känns som det passar rätt bra på våren.

  SvaraRadera
 4. SV: Jaa, det var väl ingen "wow"-känsla men helt okej. Jag tror dock att hennes äldre böcker är bättre.. eller det verkar så på recensioner i alla fall!

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket för taggen ska se till att göra den snart :)

  SvaraRadera