lördag 17 januari 2015

Hyllvärmarutmaning / tävling

AnnaFantastiska berättelser kommer att hålla i en utmaning/tävling under februari vilken går ut på att vi skall läsa böcker som vi haft stående länge i våra bokhyllor. Tävlingen pågår mellan 1:a och 28:e februari och vinnaren vinner presentkort från Adlibris.

Jag vågar inte ta i för mycket vad gäller antal böcker jag skall läsa, för jag vet aldrig hur jag mår från dag till dag. Har jag otur så kan det bli jättelite läst. Men jag satsar i alla fall på att försöka läsa böckerna nedan. Får jag fler lästa än de på bilden så skrivs de också ner under bilden.Klar: Per Anders Fogelström - Stad i världen
Klar: Mari Jungstedt - Den inre kretsen
Klar: Mats Strandberg & Sara Bergmark Elfgren - Eld
Klar: Conn Iggulden - Dynastins arvinge
Klar: John Green - Var är Alaska?

Boken av Mari Jungstedt är inte min egen utan dotterns och den lånade jag för snart ett år sedan så den fick åka med här.5 kommentarer:

 1. Vad kul att du vill vara med. Och det spelar ju ingen som helst roll hur många böcker du läser, det är det fina med kråksången om jag får säga det själv.

  SvaraRadera
 2. Två av mina favoriter finns i högen (Stad i världen och Eld). Hoppas du får tid att läsa dem! :)

  SvaraRadera
 3. Låter som en bra utmaning/ tävling och om jag förstått det rätt så är det inte frågan om vem som läser flest böcker och det är ju bra för då behöver man ju inte känna sig pressad :)

  SvaraRadera
 4. Låter som en utmaning för mig. Jag har så många hyllvärmare. Men så har jag köpt en massa pocket nu i januari som jag också vill läsa...

  SvaraRadera
 5. För många böcker vill man inte ha i en utmaning, det får inte bli en för stor press.

  SvaraRadera