fredag 18 mars 2016

Helgläsning vecka 11

Denna veckan har det blivit mycket mindre läst än jag tänkt, mycket på grund av att vi har haft dotterns sjuka hund hos oss under dagarna. Nu är det i alla fall helg och jag hoppas hinna ta mig tid att läsa en hel del. Just nu håller jag på med Gudarnas blod av Conn Iggulden, så den fokuserar jag först på att läsa ut. Har hunnit ungefär halvvägs. Blir jag klar med den så börjar jag på Scarlet av Marissa Meyer, en bok som jag verkligen ser fram emot. Ja mer än så lär det inte bli skulle jag tro.

Vad skall ni läsa under helgen?


7 kommentarer:

 1. Spännande läsning!
  Blir kul att se vad du tycker om Scarlet sedan; det verkar vara ganska delade meningar om den bland de som läst den. Jag tyckte om den när jag läste den.
  Jag har skrivit om min helgläsning på min blogg här: http://havsdjupens-sal.blogspot.se/2016/03/friday-reads-helglasning-vecka-11.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det skall bli spännande och se om Scarlet är bra. Gillade Cinder väldigt mycket. Skall ta en kika på din helgläsning.

   Radera
 2. Jag gillade Scarlet, tycker att hela serien var lättläst och lagom intressant. Ska bli kul att höra vad du tycker sen :)
  Jag har precis gjort ett inlägg om vad jag läser i helgen också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skall ta mig en kika på din helgläsning.

   Radera
 3. Scarlet är bra, men inte lika bra som Cinder!

  SvaraRadera
 4. Scarlett ligger här och väntar på mig.

  SvaraRadera
 5. Ugh, jag är inte särskilt imponerad av Cinder och ställer mig tveksam till att fortsätta den serien...
  Gudarnas blod har jag däremot varit sugen på ett tag nu.

  SvaraRadera