tisdag 27 september 2016

Läsning vecka 39


Tidigare så har jag ofta presenterat min helgläsning. Men nu tänkte jag i stället börja presentera min veckoläsning i början på varje vecka. 

Just nu så håller jag på att läsa Som ett brev på posten av Birgitta Bergin. Har hunnit ca halvvägs och tycker att det är en underhållande bok. När den är avslutad så kommer jag att påbörja Gudar & Monster av Laini Taylor. Det är sista delen i serien Önskemånglarens dotter, en serie som jag tycker riktigt bra om. Skall även försöka få lite läst ur Shakespeare 6 pjäser, där jag fortfarande håller på att läsa En midsommarnattsdröm.

Ja så kommer väl min läsning se ut under veckan.

Vad skall ni läsa under veckan?3 kommentarer:

 1. Jag har lite olika böcker att läsa. Först så håller jag på med "Sekten som återuppstod" av Mariette Lindstein som är del 2. Sedan kom en bok idag som jag har längtat efter och den heter "Vid ögonblickets slut" av Åsa Bonelli. Ska bli väldigt intressant. Sen en bok till som heter "Det svarta landet" av Ingemar E L Göransson. Det är de fysiska böckerna jag ska läsa klar i veckan. Har även några eböcker bland annat det lilla bageriet på strandpromenaden och sen läser jag för eget nöjes skull del 1 i Games of thrones, kampen om järntronen den är väldigt bra!!!
  Så jag har att göra! Hihi
  Men det är kul!!!
  Kram Cissi

  SvaraRadera
 2. Jag funderar också på att börja visa min veckoplan :)

  SvaraRadera
 3. Laini Taylors böcker är så bra! Jag läser Ann Westins biografi och sen ska jag hugga in på min bokmässehög. Kanske blir feel good-boken "Mindfulness för loosers" först ut.

  SvaraRadera