söndag 16 oktober 2016

En smakebit på søndag - Bödelns sång


Varje söndag så har den norska bloggen Flukten fra virkeligheten ett inslag som går ut på att vi skall dela med oss av en smakbit ur boken vi för närvarande läser. Höll nästan på att missa detta idag.

Just nu så läser jag Bödelns sång av James Oswald. Detta är tredje boken i serien om kommissarie McLean. Har hunnit en bit in i boken och smakbiten kommer från sidan 134:

" Det var på tok för tidigt på morgonen. McLean kvävde en gäspning och väntade på att det illasmakande kaffet från kaffeautomaten skulle ha någon effekt. Det var kallt i förhörsrummet, vilket hjälpte en smula. Men om värmen inte gick på snart skulle hans kroppstemperatur sjunka så lågt att han blev medvetslös. Dunkandet och gurglandet från det lilla elementet tydde i alla fall på att det försökte."


10 kommentarer:

 1. Inte trevligt att frysa på morgonen... :)
  Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 2. Brrrr...
  En författare jag inte läst ännu.

  SvaraRadera
 3. jag fryser... tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 4. låter obehagligt. kallt och inget gott kaffe. tack för smakebiten. har inte läst något av James Oswald

  SvaraRadera
 5. Varför envisas man på många ställen med att ha illasmakande kaffe till personalen? Gott svart kaffe är en mänsklig rättighet ;)

  SvaraRadera
 6. Har bara läst första delen än så länge och den gillade jag så jag lär läsa den här också så småningom. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 7. Tack för smakbiten!
  Påminner mig om att göra morgonkaffet ;)

  SvaraRadera
 8. Inte trevligt att frysa. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 9. Ska läsas när den kommer i pocket! Jag älskade första boken i serien.

  SvaraRadera