lördag 3 juni 2017

Bokbloggsjerkan 2 - 5 juni


Eftersom vi redan är inne i helgen så måste jag så klart svara på bokjerka-frågan hos Annika. Veckans fråga lyder så här:

Även om det var snöstorm i Arjeplog i dag så finns det mycket som tyder på att sommaren är på väg. Hur ser det ut hemma hos er och vad har ni planerat för ”bokligt” i sommar (läslistor, bästa bok att läsa i hängmattan, böcker som ska få hänge med er när ni åker bort, etc.)?

Hos oss här i Borås så har det varit en period med väldigt varmt och skönt väder, men nu den senaste veckan har vi faktiskt haft några dagar med regn(tråkigt men välbehövligt). Idag kikade dock solen fram igen och det var oerhört härligt.

När det gäller sommarläsningen så har jag visat HÄR vilka böcker jag absolut vill läsa under sommaren. Det kommer säkert bli fler än dessa lästa, men just dessa lockar oerhört.

7 kommentarer:

 1. Det lilla Bageriet står finns med hos mig också. Och jag skulle gärna läsa flera av de böcker du har på listan, men det får bli senare.

  SvaraRadera
 2. i Göteborg har vi också kunnat sitta ute på altanen och läsa, mysigt.

  SvaraRadera
 3. Det ser ut som att du får bra läsning i sommar :) Har bara läst fyra av dem du listar, men de var bra allihop.

  SvaraRadera
 4. Nattens cirkus är en sådan där bok som jag tittat på till och från under åren men aldrig kommit mig för att läsa. Ser fram emot att höra vad du tyckte om den.

  SvaraRadera
 5. Norrsken var bra, Backmans bok också. Är sen mitt uppe i Manglade dukar och vikta servetterna just nu, lättsam sommarläsning. :)

  SvaraRadera
 6. Det lilla bageriet och De manglade dukarna tänkte jag att jag också skulle läsa. kanske äntligen Nattens cirkus

  SvaraRadera
 7. Det är många bra böcker du tänker läsa i sommar.

  SvaraRadera