torsdag 1 juni 2017

Hett i hyllan #94


Ja då var det torsdag igen och hos Bokföring enligt Monika så är det som vanligt Hett i hyllan, där skall vi dela med oss av de där böckerna som har stått i bokhyllan och samlat damm hur länge som helst.

Denna veckans bok beställde jag nästan direkt när den kom i pocketformat 2014. Det är Och bergen svarade av Khaled Hosseini. Hade tidigare läst Flyga drake, en bok som jag tyckte otroligt mycket om. Hade även köpt på mig Tusen strålande solar. Men bok nummer två läste jag inte förrän förra året och den tredje boken står som sagt kvar fortfarande. Skäms på mig, borde verkligen läsa den.

Så här står det om handlingen:

"En hjärtslitande familjesaga om syskon som älskar, sårar, förråder och förlåter. Som är kapabla att döda men också att ge sitt liv för varandra.

För pojken Abdullah är hans vackra lillasyster Pari allt. Hon har honom virad runt sitt lillfinger och Abdullah skulle göra vad som helst för henne. En dag reser de till Kabul tillsammans med sin pappa, utan att ha en aning om att det som väntar dem där kommer att förändra deras liv för all framtid …"4 kommentarer:

 1. Den har jag med i bokhyllan.

  SvaraRadera
 2. Den står oläst i min hylla med...

  SvaraRadera
 3. Den har jag läst och tyckte inte den var lika bra som de två tidigare.

  SvaraRadera
 4. Den låg länge oläst på min läsplatta, men tog äntligen tag i den förra året. Den var värd att vänta på :)

  SvaraRadera