fredag 16 juni 2017

När livet börjar om


Titel: När livet börjar om
Författare: Lucy Dillon
Översättare: Anna Björkhem
Bokförlag: Forum
Format: E-bok
Utgiven: 2016
Antal sidor: 479(fysisk bok)
Finns att köpa hos: Adlibris | Bokus | CDON
Tack till Bokförlaget Forum för boken!

När livet börjar om är tredje boken jag läst av Lucy Dillon. Tycker verkligen att hon skriver så otroligt trevliga feelgood-berättelser och denna boken var inget undantag.

Så här står det om handlingen:


"Libby och Jason har lämnat London för att ta över ett gammalt familjehotell på landet. De ska förverkliga sin dröm och förvandla det till en lyxig tillflyktsort för stressade storstadsmänniskor. Men projektet bjuder på fler svårigheter än de anat. Snart börjar Libby undra om det verkligen är den nystart för henne och Jason som hon hoppats på.

En dag inträffar en otäck händelse precis utanför huset. En okänd kvinna blir påkörd och tappar minnet till följd av olyckan. När Libby erbjuder kvinnan att återhämta sig på hotellet sätter det igång en kedja av positiva händelser som kommer att förändra livet för många – och förverkliga mer än en dröm."


---

Denna liksom de tidigare böckerna jag läst av Lucy Dillon har en trevlig handling med karaktärer som man fäster sig vid. Handlingen utspelar sig på ett hotell i en mysig småstadsmiljö i England, något som jag gillar jättemycket. Sen har vi hundar och då särskilt den väldigt speciella beaglelhunden Lord Bob. Handlingen är lite speciell eftersom Alice, en av de kvinnliga karaktärerna råkar ut för en olycka och tappar minnet. Storyn innehåller både kärlek, glädje, sorg, hemligheter och svek, jag allt en riktigt bra feelgood skall ha. Det enda negativa jag kan nämna är att vissa saker var lite förutsägbara. Men det gör mig inte så mycket. Tyckte att det var en bok som man mår bra av att läsa.


Betyg: 4 / 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar