fredag 30 juni 2017

En shopaholic i Las Vegas


Titel: En shopaholic i Las Vegas
Författare: Sophie Kinsella
Översättare: Annika Sundberg
Bokförlag: Massolit
Format: E-bok
Utgiven: 2016
Antal sidor: 348(fysisk bok)
Finns att köpa hos: Adlibris | Bokus | CDON
Tack till Massolit Förlag för boken!

Ja nu blev det dags att läsa En shopaholic i Las Vegas av Sophie Kinsella. Det är den nionde boken i en serie som handlar om den shoppingtokiga Rebecca Bloomwood, men på senare tiden som gift heter hon Rebecca Brandon.

Så här står det om handlingen: 

"Becky Brandons sista äventyr i USA
Becky Brandons pappa och hennes bästa väns man har försvunnit från Los Angeles. Den enda förklaringen de har gett är att vi har något vi måste ta hand om. Men Beckys mamma och hennes bästa vän Suze är övertygade om att de döljer något och att de befinner sig i fara. Äventyret börjar när hela gänget, inklusive Beckys man Luke och dotter Minnie, ger sig iväg mot Las Vegas i sökandet efter de två männen.

Becky är fast besluten om att gå till botten med anledningen till hennes pappas försvinnande. Och hon kommer på den bästa, mest briljanta planen någonsin! Men tyvärr är hennes gamla fiende Alicia Bitchington med på resan, och beter sig precis lika nedlåtande som vanligt. Inte nog med det, hon utgör även ett hot mot Beckys vänskap med Suze."


---

Tyckte att det var så roligt att än en gång få återkomma till den galna Beckys värld. Den här gången är hon och ett gäng släktingar och vänner på vild jakt genom USA efter Beckys pappa och väninnans make som plötsligt försvunnit och inte lämnat så mycket förklaring till varför. Älskar verkligen dessa böcker. De har ett stort underhållningsvärde och de är så lättlästa.

Även denna gången kunde inte Rebecca hålla sig ifrån en del tokigheter, men stundvis så var hon faktiskt lite mer tillbakadragen och kändes aningen mognare än hon brukar. Men det var en hel del förvecklingar och Becky hade storslagna planer(även om de inte alltid var uppskattade). Till och med Beckys svärmor kändes normal i den här boken för omväxlings skull. Här är det tokigheter, vänskap, kärlek, ledsamheter och dåliga samveten i en salig röra, men helheten kändes så där mysig och rolig som jag hade förväntat mig. Det kom faktiskt en liten tår vid några tillfällen också.


Betyg: 4 / 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar