tisdag 18 augusti 2015

Sommarens bästa - En tisdagsenkät


Hos Kulturkollo så hittade jag en trevlig enkät idag som jag tänkte göra. Det var ett tag sedan jag deltog i något hos dem så det skall bli roligt. Så här lyder frågorna:

Sommarens....

Bästa bok
Invandrarna av Vilhelm Moberg är utan tvekan den bästa bok jag läst under sommaren.

Bästa tv/film
Dagboken var absolut den bästa film jag sett under sommaren. Den var både fin och sorglig.

Bästa dag
Alla dagar vi tillbringat med barnen och barnbarnen har varit de bästa dagarna.

Projekt
Eftersom vi inte gjort så många knop under sommaren på grund av makens ryggoperation så har vi inte hållit på med så många projekt. Möjligtvis lite rensning i våra skåp då, men det är allt.

Skönhetsupplevelse
Promenader med kameran i naturen brukar ju oftast ge underbara skönhetsupplevelser. Men denna sommaren har det blivit mindre av den varan och där får man skylla på det dåliga vädret. Det har ju mest regnat och blåst kallt.

Ny bekantskap
Den enda nya bekantskap jag kan komma på under sommaren är min bekantskap med Instagram, vilket jag skaffade i samband med att jag deltog i ett läs-a-lot.

Lärdom
Den lärdom jag fått under sommaren är att min kropp orkar mindre än jag trott. Det har jag märkt när jag under flera veckor efter makens ryggoperation fick göra allt eftersom maken knappt fick lyfta ett finger och dessutom åkte ut och in på sjukhus. Min kropp har protesterat högljutt med vansinnesvärk och trötthet.

Kulturupplevelse
Det har varit dåligt med kultur under sommaren närmare bestämt ingen alls, åtminstone inte utanför hemmet där det som vanligt blivit böcker, film, tv-serier och musik. Vi har inte ens besök Torsdagskvällarna med artistuppträdande på Stora Torget i Borås dit vi annars alltid brukar gå någon eller några gånger under sommaren.


5 kommentarer:

 1. Instagram är väl ingen dålig bekantskap. Där finns inte jag. Än :)

  SvaraRadera
 2. Instagram är en riktigt trevlig bekantskap tycker jag, där kan man få massor av fina boktips bland annat :-)

  SvaraRadera
 3. Instagram är verkligen en trevlig bekantskap. Hopps maken mår bättre och även du.

  SvaraRadera
 4. Ryggar ska en vara rädd om. Följ någon naturfotograf på Instagram. Det gör jag. Vissa bilder är underbara från platser jag aldrig kommer att besöka.

  SvaraRadera