torsdag 26 juli 2018

Hett i hyllan #154


Skall passa på att delta i Hett i hyllan innan dagen tar slut. Denna utmaning brukar Bokföring enligt Monika hålla i varje torsdag. Då skall vi plocka fram någon bok som stått och samlat damm i bokhyllan i eviga tider.

Denna veckan hittade jag en bok som heter Jag tror jag älskar dig och den är skriven av en författare som heter Allison Pearson. Boken är i pocket och den gavs visst ut 2012. Har ingen aning exakt när jag köpte den, men tror att den låg i en reakorg på EKO för flera år sedan. Har inte en susning om den är bra. Så här står det om boken:

"Petras mamma dör och och hennes man träffar en ny, yngre kvinna och det under samma vecka. Inte konstigt då att någonting brister inom Petra när hon i mammans garderob hittar ett brev. Ett brev som säger att Petra som 13-åring vann en träff med sin stora idol David Cassidy. Ett brev som hennes mor undanhållit henne i alla år.

Petra bestämmer sig för att kräva in sitt pris. Att tidningen som lottade ut vinsten inte finns kvar bekymrar henne inte hon ska träffa David Cassidy!
Jag tror jag älskar dig är en kärlekshistoria och en berättelse om att bli vuxen. Med charm, värme och humor berättas Petras historia, dels under tonårstiden i 70-talets Wales, dels i nutid."

 

5 kommentarer:

 1. Den har jag också, den fanns med i en goodiebag jag fick på bokmässan 2016 :)

  SvaraRadera
 2. Känner inte till den boken.

  SvaraRadera
 3. Har aldrig hört talas om den boken. En ungdomsbok?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror inte det, men är inte säker.

   Radera
 4. Okänd bok för mig och den känns inte jättelockande heller måste jag säga. :)

  SvaraRadera