tisdag 27 november 2018

Veckans topplista v. 48 - Böcker jag ser fram emot att läsa under vintern


Ja då är det sista tisdagen i november. Tisdagar innebär ju alltid att det är dags för veckans topplista hos Johannas Deckarhörna. Denna veckan vill hon att vi skall lista de böckerna vi mest ser fram emot att läsa under vintern.

Det här var svårt. Har massor med böcker i hyllorna som jag vill läsa så snart som möjligt, men bestämde mig för de fem som kommer nedan.

1. Vaxade juveler och brända hjärtan av Ewa Klingberg. Detta är tredje boken i Huskvarna-serien. Har gillat de två första så jag ser jättemycket fram emot den.

2. Månskensvargen av Elvira Birgitta Holm. Det här är första boken i en romantrilogi om svensk medeltid. Verkar väldigt intressant.

3. Skuggornas drottning av Sarah J. Maas. Detta är fjärde boken i Glastronen-serien. Har gillat alla hittills så jag ser fram emot denna också.

4. Skuggsystern av Lucinda Riley. Detta är tredje delen i den fantastiska serien De sju systrarna. Skall bli så intressant.

5. Regnvakt av Tatiana de Rosnay. Senaste boken av denna fantastiska författarinna. Har älskat alla böcker av henne som jag läst.

 


11 kommentarer:

 1. Regnvatten är nog den på din lista som intresserar mig mest. Men en riktig julbok som Klingbergs verkar vara skulle nog inte heller vara så dum.

  SvaraRadera
 2. Vaxade juveler och brända hjärtan tänkte jag försöka klämma in den här veckan. Skuggsystern har jag läst och den var bra. Månskensvargen blir jag nyfiken på.

  SvaraRadera
 3. Jag vill läsa allihop! Roligt att du också fastnat för Glastronen-serien!

  SvaraRadera
 4. Vaxade juveler och brända hjärtan hoppas jag hinna med i december, den verkar passa då :)

  SvaraRadera
 5. Jag har också Queen of Shadows på min nära förstående att läsa-lista. Läser dem dock på engelska och eftersom de är rätt tjocka tar det sin lilla tid att komma igenom dem ibland.

  SvaraRadera
 6. Rileys böcker vill jag läsa! Maas Glastronen-serie vill jag också läsa.

  SvaraRadera
 7. Vaxade juveler och brända hjärtan vill jag gärna läsa. Men kanske borde man läsa de första böckerna i serien först..

  SvaraRadera
 8. Skuggsystern är nog min favorit i serien hittills :)

  SvaraRadera
 9. Regnvakt är jag lite extra nyfiken på av de du nämner, tack för tipsen!

  SvaraRadera