torsdag 31 oktober 2019

Nu stormar det i dalens famn


Titel: Nu stormar det i dalens famn
Serie: Begravningsbyrån Tranan #3
Författare: Ewa Klingberg
Bokförlag: Historiska Media
Format: Inbunden
Utgiven: 2019-06
Antal sidor: 227
Finns bla att köpa hos: Adlibris | Bokus

Med boken Nu stormar det i dalens famn av Ewa Klingberg, så har vi kommit till tredje delen i serien om Begravningsbyrån Tranan. En trevlig serie om vardagen på en begravningsbyrå. Serien utspelar sig i det lilla Tranås.

Så här står det om handlingen:

"Det har hunnit bli nytt år på begravningsbyrån Tranan. Sandra har tillfälligt gett upp tanken på att återvända till sitt gamla liv. Dagarna fylls av nya dödsfall, anhöriga med besynnerliga önskemål och fortsatt renoveringsstök.
Motgångarna är många och den nyetablerade byrån på andra sidan staden konkurrerar om kunderna. Men när våren nalkas spirar både knoppar och kärlek i Tranås. Vågar Sandra ändå hoppas på en ljus framtid?"

---

Här i tredje delen så får vi åter träffa den brokiga skaran anställda på Begravningsbyrån Tranan. Som tidigare så är det begravningsstök, motgångar, tokigheter och lite kärlek. Eftersom det är mitt i serien så kan jag inte avslöja för mycket. Men kan säga att det är lika trevlig läsning som vanligt. Ser så mycket fram emot del fyra som jag hoppas hinna läsa i november.


Betyg: 4 / 5
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar