tisdag 1 oktober 2019

Månadssammanfattning september 2019

Ja då var även september slut och nu känns det verkligen att det är höst. Jag måste tyvärr säga att det fortfarande går trögt med läsningen trots att den värsta känslomässiga dippen efter att ha mist båda föräldrarna på ett halvår har lagt sig. Det enda jag kan skylla på nu är att jag kanske spelat lite för mycket World of Warcraft Classic sedan det kom i slutet av augusti. Men lite har ändå blivit läst och sett.

Böcker lästa i September:

41. A.R. Yngve - The time idiot   3 / 5   220 sidor 
42. Ewa Klingberg - Blott en begravning(Begravningsbyrås Tranan #2) 4 / 5   234 sidor 
43. Caroline Engvall - Dockleken(Stenhammar & Ling #3)   4 / 5   374 sidor
44. Christina Olséni & Micke Hansen - Den försvunna mikrofonen(Skolvaktmästare Tores Detektivbyrå #3)   4 / 5   112 sidor 


Antal lästa böcker: 4
Totalt antal lästa sidor: 940
Månadens bästa bok: Dockleken


 


Filmer vi sett i september:

 

TV-serier i september:


 

4 kommentarer:

 1. För mig blir det inte spel, men för mycket slötittande på tv-serier istället. Men, livet är ju ändå mer än läsning, även om läsning alltid är det bästa på något sätt. :)

  SvaraRadera
 2. För mig har det blivit tv-serier och poddar istället för böcker, men det ska väl rätta till sig så småningom. Spelen stannar på nivån Angry Birds och Wordfeud :)

  SvaraRadera
 3. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  Hương Lâm chuyên cung cấp bán máy photocopy và dịch vụ cho thuê máy photocopy giá rẻ, uy tín TP.HCM với dòng máy photocopy toshiba và dòng máy photocopy ricoh uy tín, giá rẻ.

  SvaraRadera
 4. Very nice article, I enjoyed reading your post, very nice share, I want to twit this to my followers. Thanks!. Kumkum Bhagya

  SvaraRadera