söndag 1 mars 2020

En smakbit på söndag - Det svarta trädet


Då är det söndag kväll och jag tänker delta i En smakebit på söndag hos Flukten fra virkeligheten. Där skall vi dela med oss en smakbit ur boken vi för närvarande läser.
   Jag har nyligen börjat läsa Det svarta trädet av Tana French. Den verkar riktigt okej än så länge. Så här lyder smakbiten:

"Det var en helt annan sak med den mentala biten. Jag hade rätt många av symptomen från kuratorns praktiska broschyrer: mitt Minnesarkivskåp verkade vara ordentligt pajat(jag kunde stå i duschen, helt tom i huvudet, och inte komma ihåg om jag redan hade tvättat håret eller inte, vara mitt uppe i ett samtal med Melissa och leta efter ordet ögonblick), jag var hela tiden utmattad, precis som James från Cork, och min organisatoriska förmåga hade hamnat på en nivå där det var en stor och frustrerande utmaning att laga frukost. Det här kanske egentligen inte var så farligt med tanke på att jag inte ens försökte göra något invecklat som att jobba eller umgås med folk, men det kändes lika jobbigt för det."6 kommentarer:

 1. riktigt bra och intressant bok, fin smakbit.

  SvaraRadera
 2. Tack för smakbiten. Kände inte till den innan.

  SvaraRadera
 3. Läst en annan bok av författaren som jag tyckte var intressant. Den här verkar spännande. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 4. Den har jag oläst här. Så småningom kommer jag väl till den :)

  SvaraRadera
 5. har inte läst något av Tana French på länge, men den här verkar klart intressant. tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 6. Trevlig smakbit, hoppas att jag inte blir mer glömsk än jag redan är..

  SvaraRadera