måndag 6 juli 2020

Vingar av silver


Titel: Vingar av silver
Serie: Fayes hämnd #2
Författare: Camilla Läckberg
Bokförlag: Forum
Format: Inbunden

Utgiven: 2020-05
Antal sidor: 323
Finns bla att köpa hos: Adlibris | Akademibokhandeln
Egen hylla


Vingar av silver av Camilla Läckberg är andra delen i författarinnans nya serie Fayes hämnd. Beställde boken så fort jag visste att den skulle komma och naturligtvis som förra boken signerad.


Bokens första mening: "Två morddömda interner rymde tidigt i morse i samband med en transport."


Så här står det om handlingen: "Just när Faye trodde allt var över hotas hennes tillvaro igen. Hon har byggt upp ett liv utomlands, exmaken Jack sitter i fängelse och hennes företag Revenge skördar stora framgångar. Men när Revenge ska lanseras i USA dyker det plötsligt upp ett allvarligt hot mot bolaget och Faye tvingas återvända till Stockholm. Med hjälp av en handplockad grupp kvinnor kämpar hon för att rädda det som är hennes - och för att rädda sig själv och dem hon älskar."


Hur var boken:  Rapp, spännande och underhållande kan väl sammanfatta denna bok. Kanske inte en bok i världsklass och denna serie är definitivt annorlunda gentemot Läckbergs förra serien. Men jag gillar ändå att läsa den, även om vissa karaktärer inte är så trevliga. Det är glamour, men också mycket mörker och dessutom en del sexscener.


Betyg: 4 / 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar