fredag 31 oktober 2014

Bokbloggsjerka 31 oktober - 3 november


Helg igen och bokbloggsjerka hos Annika, där hon tipsar om ett nyhetsmail som hon får som heter Any new books, där det tipsas om böcker. Nu frågar Annika:

Har du några tips på liknande nyhetsbrev eller kanske en intressant sajt som boknördar borde kolla in? Kan handla om precis vad som helst, tex. böcker, prydnader,  porslin etc?

Eftesom både jag och gubben är intresserade av teknikprylar, böcker, film och musik så får vi nyhetsmail från bl.a. Adlibris, Bokus, Discshop, Ginza och Komplett.se. Sedan tycker vi att det är roligt med pyssel, så lite roliga erbjudanden från Panduro uppskattas också. Till sist så tycker vi även att spel är roligt då främst World of Warcraft och Diablo så mail med nyheter som gäller spelen kommer också inramlande från Blizzard Entertainment

Japp, det fick bli mitt svar.15 kommentarer:

 1. Adlibris och Bokus får jag också ifrån.

  SvaraRadera
 2. Det finns verkligen en uppsjö av intressant nyhetsbrev och sajter :)

  SvaraRadera
 3. Jag avbokar mig alltid från alla nyhetsbrev men ibland kommer de ändå... jag handlar bara på Adlibris och aldrig på Bokus efter en infekterad vendetta jag hade med dem om ett bokpaket de trollade bort för mig i höstas... :)

  SvaraRadera
 4. Det finns inte direkt brist på nyhetsbrev :) Adlibris och Bokus har jag också.

  SvaraRadera
 5. Samma intressen som i vårt hus alltså. :-) Trevlig helg.

  SvaraRadera
 6. Jag upptäcker att jag tackar ja tille tt o annat nyhetsbrev - men avbokar dom snabbt igen ...

  SvaraRadera
 7. Har slutat tacka ja till nyhetsbrev, får så många tips på bokbloggar ändå :)

  SvaraRadera
 8. Man får fundera noggrant på om man verkligen vill ha nyhetsbrev. Men om det är från något ställe man gillar brukar de nog bli lästa.

  SvaraRadera
 9. Nyhetsbrev kan vara ok om de inte är för långa. Goodreads är det enda om böcker jag får i nuläget, men jag har gillat en del förlag på FB så lite info kommer därifrån också... :)

  SvaraRadera
 10. Ja Nätbolagen får jag också nyhetsbrev ifrån, typ varje dag :(

  SvaraRadera
 11. Panduro skulle jag inte våga få nyhetsbrev från. Det räcker med allt som brukar slinka med när jag besöker en butik :)

  SvaraRadera
 12. Finns många spännande nyhetsbrev. Skulle aldrig våga prenumerera på Panduros :).

  SvaraRadera
 13. Kul med tips, jag gillar oxå pyssel och får nyhetsbrev från några sidor med pärlor, ska kolla in några av de du nämner med!

  SvaraRadera