torsdag 9 oktober 2014

Skräckläs 2014

NellyNellons bokblogg har dragit igång ett litet skräcktema under oktober och november, vilket innebär att man under dessa månader skall läsa något lite mer mörkt och skrämmande. 

Har inte så jättemycket i den genren så det kändes nästan omöjligt utan att gå och köpa något. Men så kom jag på att jag har en trilogi med vampyrböcker på läsplattan. Det är Halvblodstrilogin som är skriven av Sofia Trinh Johansson. Trilogin består av böckerna Halvblod, Vingar av glas och Leva älska brinna dö. Sedan har ju maken ett gäng Stephen King-böcker och där kan jag tänka mig att läsa antingen Carrie eller Lida. Så detta får bli de böcker som jag eventuellt läser under dessa månader.

 

Läst: Sofie Thrinh Johansson - Halvblod

5 kommentarer:

 1. King är ju en klassiker i skräcktemat! Halvblod har jag också hemma, kanske stoppar in den också nu under hösten ifall jag känner för det :)

  SvaraRadera
 2. Låter som ett tema för mig :)

  SvaraRadera
 3. Perfekt tema för mig som älskar skräck :)

  sv: Jadå där var en mängd godsaker :)

  SvaraRadera
 4. Jag funderar på att vara med på detta. Precis som du har jag nog inte så mycket "läskigt" hemma i bokhyllan men ska kolla lite och se vad jag hittar. Hopps du kommer gilla Halvblodstrilogin-jag gillade den verkligen

  SvaraRadera
 5. Jag hade så många rec.ex och värsta läsdippen annars hade jag hakat på jag ville verkligen ha ett skräcktema men får bli nästa höst...säger jag i år igen :/

  SvaraRadera