lördag 1 februari 2020

Helgfrågan v. 5


Mias bokhörna ställer som vanligt frågor när det är helg. Veckans frågor lyder som följer:

Du är hemma hos någon du tycker om och respekterar. Vilken bok skulle du vilja se på nattduksbordet? Hur skulle du reagera om personen inte hade några synliga böcker alls i sin bostad?
Eftersom vi alla är olika, vissa läser och andra inte så skulle jag inte reagera på något speciellt sätt alls om jag inte såg några böcker. Men så klart är det roligt med vänner som gillar att läsa lika mycket som mig för då har vi något roligt att prata om. Skulle jag vilja se någon speciell bok så kanske någon deckare, historisk roman eller fantasybok, för sådant gillar jag jättemycket.

Bonusfråga: Den 1/2 är det löpningens dag så jag undrar om ni utövar någon idrott eller motionerar?
Har så mycket problem med min kropp numera så någon avancerad träning blir det inte nuförtiden. Går ut och promenerar i mån om ork, även om promenaderna blir både kortare och mindre raska än förr. Har även knåpat ihop lite övningar som jag gör varje morgon för att få igång kroppen och även lite andra övningar som jag gör senare på dagen de dagar som kroppen orkar. Periodvis går jag även på gym och tränar lite lätt även om det nu var ett tag sedan sist.
   Saknar verkligen att kunna träna ordentligt. Innan kroppen blev så dålig som idag så jag gick raska entimmespromenader, löptränade, sprang massa motionslopp och stafetter. Men jag tror att jag mest av allt saknar åren då jag tävlingsdansade i bugg och dubbelbugg. Det var så fantastiskt roligt.


9 kommentarer:

 1. har många vänner som jobbar mer i trädgården än läser böcker,

  SvaraRadera
 2. Jag tycker precis som du när det gäller vänner som läser/inte läser böcker.

  SvaraRadera
 3. På Friskvården säger de alltid när de drar igång dagens övningar: "Lyssna på kroppen!" Det är bra, för vi har olika ork och man själv kan ha bättre och sämre dagar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så sant. Det går upp och ner.

   Radera
 4. Jag håller helt med dig angående om vänner och bekanta läser böcker eller ej. Man får se det som en bonus om de skulle göra det. :)

  SvaraRadera
 5. Jag gör mina sjukgymnastövningar men vill göra mer men orkar inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland är det frustrerande att man inte orkar det man vill.

   Radera
 6. Stämmer väldigt bra det där med vänner, en del gillar att läsa och andra kanske inte så mycket. Oftast har en ju gemensamma intressen av något slag oavsett då det är vänner. Men visst är det extra kul när de gillar att läsa. :)

  SvaraRadera