lördag 26 september 2020

Hemligare kan ingen vara


Titel: Hemligare kan ingen vara
Serie: Begravningsbyrån Tranan #5
Författare: Ewa Klingberg
Bokförlag: Historiska Media
Format: Inbunden
Utgiven: 2020-08
Antal sidor: 224
Finns bla att köpa hos: Adlibris | Akademibokhandeln


Femte delen i serien Begravningsbyrån Tranan är utläst. Boken heter Hemligare kan ingen vara och den är skriven av Ewa Klingberg.


Bokens första mening: "Med ett ryck slet Sandra ner semesterlistan som satt upptejpad på skåpluckan i personalrummet på begravningsbyrån Tranan."


Så här står det om handlingen: "Det har återigen blivit höst i Tranås och Sandra har bestämt sig för att stanna kvar på begravningsbyrån Tranan. Verksamheten växer liksom behovet av en större lokal. Fyndet av en mystisk portfölj vänder upp och ner på tillvaron, och snart undrar Sandra om hon ändå inte fattat ett förhastat beslut. Kanske skulle livet trots allt bli enklare någon annanstans."


Hur var boken: Oj så trevligt att återigen få återkomma till Begravningsbyrån Tranan i Ewa Klingbergs otroligt trevliga serie som utspelar sig i Tranås. I denna boken fortsätter berättelsen om Sandra, Majken och de andra på begravningsbyrån. Här hittar Sandra en mystisk portfölj och dessutom dyker en person upp som vill riva upp en bouppteckning. Båda dessa händelser ställer till det lite och det blir spännande. Det här är mysiga lättlästa böcker och den här liksom de tidigare läser man ut på en liten stund. Nu längtar jag efter nästa bok.


Betyg: 4 / 5

 

3 kommentarer:

 1. Jag är lite nyfiken på den här serien men det är ett gäng böcker att läsa ikapp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förvisso ett gäng böcker men de är inte så långa.

   Radera
 2. Den här serien ska jag börja med snart tänkte jag!

  SvaraRadera