torsdag 10 september 2020

Hett i hyllan v. 37 2020


Då är det torsdag och hos Bokföring enligt Monika så är det dags för Hett i hyllan. Där skall vi visa de där böckerna som stått och samlat damm i bokhyllan i eviga tider.  

Min bok denna veckan är Dubbelspel av James Patterson & Michael Ledwidge. Boken är i storpocket och den kom ut 2010 och jag har nog haft den sedan 2012 tror jag.

Så här står det om handlingen: "Lauren Stilwell är vacker, begåvad och mitt i karriären. Tillsammans med sin man Paul lever hon det perfekta New York-livet. Men lika lång tid som det har tagit att bygga upp denna tillvaro, lika snabbt ödeläggs den.

Hon hade tyckt att det var en så bra idé, att överraska Paul på kontoret och bjuda ut honom på lunch. Men Paul är inte ensam. Lauren blir vittne till hur han stiger in på ett av Manhattans elegantaste hotell tillsammans med en annan kvinna – en ung skönhet med ljust, glänsande hår. Laurens värld raseras. Istället för att konfrontera Paul söker Lauren upp sin attraktive arbetskamrat Scott. Det blir ett enda möte, en enda natt. Och innan natten är över ändras livet för alltid för de tre inblandade. En är död, en är en mördare och den tredje har bevittnat alltihop. Den hemlighet Lauren bär på kan hon därefter inte avslöja för någon. Men hon är inte den enda som har något att dölja."

 
 

6 kommentarer:

 1. Jag tror jag läst något annat av honom för länge sedan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det enda jag läst av honom tidigare är boken han skrev ihop med liza Marklund.

   Radera
 2. Låter onekligen spännande så jag förstår varför du köpte den!
  Min hyllvärmarbok för i dag är ett år äldre än din, skönt att jag inte är den enda som sparar länge på böcker innan jag läser dem!
  https://jmholmstrom.blogspot.com/2020/09/hett-i-hyllan-v-37-2020.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Konstigt att man sparar dem så länge när man tyckte att de verkade bra från början.

   Radera
 3. James Patterson har jag inte läst något av, vare sig som ensam författare eller i par med någon. Har funderat på att prova, men har inte kommit längre än så.

  SvaraRadera