fredag 11 augusti 2023

Änglarummet


Titel: Änglarummet
Serie: Evigheten AB #1
Författare: Ewa Klingberg
Bokförlag: Historiska Media
Format: Ljudbok
Lyssnat på: Storytel
Uppläsare: Rachel Mohlin
Utgiven: 2022-10
Antal timmar: 6 timmar 6 minuter
Finns bl.a. att köpa hos: Adlibris | Akademibokhandeln


Har lyssnat på Änglarummet av Ewa Klingberg. Detta är första delen i serien Evigheten AB.


Så här står det om handlingen: "Angelika, tidigare receptionist på begravningsbyrån Tranan, har startat eget. Som dödsdoula vill hon hjälpa människor i livets slutskede och har öppnat kundmottagning på badhotellet i Tranås. Men hotellets övriga gäster är inte förtjusta. Inte heller hotelldirektören som inser att hans rykte står på spel.

Angelika blir utslängd och tvingas tänka om. Evigheten AB är hittills långt ifrån lönsamt, så när Sebastian söker upp Angelika å sin gammelfasters vägnar har hon inte råd att tacka nej – trots att damen i fråga tycks vara kärnfrisk och snarare vill att Angelika ska agera privatdetektiv. Hon är stenrik och vill veta om Sebastian förtjänar att ärva förmögenheten. Uppdraget leder Angelika in i en värld av överklass och snobberi där hennes lösnaglar och svepande ögonfransar inte riktigt passar in."


Hur var boken: Detta är en härlig spinoff till bokserien Begravningsbyrån Tranan. Serien heter Evigheten AB och den handlar om Angelika från den tidigare bokserien. Men flera de andra karaktärerna dyker upp även här. Jag lyssnade på boken och det var otroligt lättsamt, mysig och trevligt. Handlingen är supermysig och Rachel Mohlin är en jättetrevlig uppläsare. Måste genast ge mig på att lyssna på fortsättningen.


Betyg: 4 / 5

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar