tisdag 22 januari 2013

Filmer hyrda förra veckan!


Step up Revolution var den första filmen av förra veckans hyrda som vi såg. Detta är en superläcker dansfilm som man knappt kan sitta still när man ser. Handlingen är väl inte världsbäst, men det är ju för den supercoola danserna som man tittar på den, så det gör inte så mycket. Huvudrollsinnehavaren Emelie är den superduktiga vinnaren av programmet "So you think you can dance".

Handling: Rikemansdottern Emily är nyinflyttad Miami, när hon träffar den sexiga dansaren Sean. Han står i spetsen för flash mob-gänget, THE MOB, som är i full färd med att förvandla stadens gator till den allra vildaste gatufesten. Men THE MOB's hemtrakter hotas av bulldozrar, och tillsammans med Emily planerar de ett överrumplande dansmotangrepp. Det är dock bara Emily som vet vem de egentligen kämpar mot. 


The Factory var en thriller med bl.a John Cusack i huvudrollen. Det är en story om två poliser som jagar en seriemördare. Filmen känns inte jätteoriginell, men ändå inte så dålig så den inte går att se.Huruvida den bygger på verkliga händelser som jag hört, vet jag inte!!

Handling: Mike Fletcher, en polis av den hårda skolan, och hans partner Kelsey Walker jagar en brutal seriemördare som siktat in sig på unga gatflickor. När Mikes tonåriga dotter mystiskt försvinner inser han att hon tagits av samme mördare som han jagar. Besatt av att hitta mördaren släpper han alla professionella hämningar och inser att han måste göra allt som krävs för att rädda sin dotter ? Vad det än må vara.


Sista filmen var The Dictator. Detta gillade jag. En superrolig och helgalen film om en fullständigt stollig diktator som gör allt för att få behålla sin diktatur. Huvudrollerna spelas av Sacha Baron Cohen och Megan Fox

Handling:  Filmen berättar den heroiska historien om en diktator som riskerar livet för att försäkra sig om att demokratin aldrig ska komma till det land som han så kärleksfullt förtrycker. 

1 kommentar: